Trygghet & garanti


Danland har mer än 40 års erfarenhet i branschen och därmed stor kunskap och professionell expertis, det garanterar dig en trygg semester full av underbara upplevelser. Kvalitet och trygghet är våra ledord. Vår väl utbildade personal kommer att göra sitt yttersta för dig såväl innan, under som efter din resa.

Danskt företag


Danland er ett danskägt företag som är väl konsoliderat. Med det i Danmark lokala nätverket av feriecenter har vi stor känsla i området såväl inom, som utanför vår bransch. Vi kan därför snabbt anpassa oss efter de önskemål och förändringar som efterfrågas.

Vi garanterar en proffsig hantering


Vi är medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening. Detta medlemskap ger dig marknadens bästa garantier, seriositet samt en god företagsetik. Föreningen har bl.a. en lång rad etiska regler för medlemmarnas verksamhet. Danland arbetar aktivt inom föreningen med målet att utvecklingen hela tiden ska gå framåt för att möta kunderna.

Boka tryggt online.


Danlands webb är utvecklad för att vara helt säker och dessutom mycket användarvänlig. Betalningar via kreditkort sker via PBS-godkänd verksamhet och all data behandlas i överensstämmelse med datatillsynens regler.


Du kan därför tryggt boka och betala din nästa semesterresa online här på Danland.se