Din vistelse

Nyckelutlämningen Nyckeln till er semesterbostad utlämnas normalt i feriecentrets reception. Ni ska visa upp ert hyresbevis för att få nyckeln utlämnad. På de feriecenter där ström och vattenförbrukning inte inkluderas i priset kommer ni att hitta ett kuvert i lägenheten, på vilket ni ska ange förbrukningen av vatten och el under er vistelse.

Deposition

Vid ankomst kan det avkrävas en deposition per hyresobjekt. Vid uthyrning under perioden mellan jul och nyår samt vid bokningar då ingen av hyrestagarna har fyllt 25 år eller vid uthyrning till grupper är receptionen berättigad att kräva upp till tredubbel deposition i förhållande till normal deposition. Depositionen

Bra tips om ert semesterområde

Vill ni uppleva lite mer än alla de bekvämligheter och upplevelser som ert feriecenter erbjuder, kan ni studera de turistbroschyrer som finns vid receptionen. Personalen har dessutom många års erfarenhet från just det område där ni ska semestra och de är gärna behjälpliga med tips och information om lokala sevärdheter och spännande upplevelser. Ni är alltid välkomna att titta in till oss för att fråga vad som sker i området.