Innan semesterresan

Hyresbevis och vägbeskrivning

När ni har bokat en semestervistelse hos oss på Danland, kommer ni strax därefter få en bekräftelse per brev eller e-mail. Bekräftelsen är ert hyresbevis, och innehåller de upplysningar ni behöver. På hyresbeviset hittar ni adressen till feriecentret, vägbeskrivningen, även angivelse om hur och när hyran ska betalas. Ni har möjlighet att betala via internetbank, giro eller kontokort beroende på hur lång tid det är till inflyttning. Vid ankomst till feriecentret ska ni visa hyresbeviset och ni får då nyckeln till er semesterbostad.

Deposition

Vid ankomst kan det avkrävas en deposition på DKR 1.000 per hyresobjekt, dock 1.500 DKR för bostäder med spaabad. Vid uthyrning under perioden mellan jul och nyår samt vid bokningar då ingen av hyrestagarna har fyllt 25 år eller vid uthyrning till grupper är receptionen berättigad att kräva upp till tredubbel deposition i förhållande till normal deposition. Depositionen

Ankomsttiden

Ankomsttiden är från kl 15.00 på inflyttningsdagen.

Ankomst efter stängningstid

Om ni kommer när feriecentret är stängt, ser vi till att nyckeln ligger framme till er. Glöm inte att kontakta feriecentret om ni kommer sent.

Tilläggstjänster

Alla bostäder har köksgeråd samt täcken och kuddar till det antal personer bostaden är beräknad till. Sänglinnen, handdukar, badlakan mm. kan beställas mot betalning om ni ej själva önskar att ta med detta. Det är också möjligt att få sina sängar bäddade.

Priser 2020:

Linnepaket*110 DKR p/p.
Linnepaket och bäddad säng150 DKR p/p.
Barnsäng100 DKR per styck.
Barnstol100 DKR per styck.

*inkl. sänglinne, 2 handdukar, 1 diskhandduk och 1 disktrasa

Beställning av tilläggstjänster kan göras via hyresbeviset.

Slutstädning

Slutstädningen är inkluderad i priset om inget annat anges. Dock ska bostaden lämnas i gott skick, diskmaskin och papperskorg ska vara tömda.

Husdjur

I vissa bostäder är det tillåtet att ta med husdjur mot ett tillägg på 275 DKR. Om ni önskar att ta med ert husdjur - glöm inte att meddela det redan när ni bokar er vistelse! Du finner alla bostäder med husdjur tillåtet genom att kryssa i rutan för "Husdjur tillåtet" på vår hemsida. Vid senare förfrågan om att ta med husdjur har Danland rätt att neka er, om det inte är tillåtet med husdjur i er semesterbostad.

OBS: Vid beställning via vår hemsida skall du kryssa i detta