Danland badeland

Badland i Danmark med Danland Feriecenter

Ska ni på familjesemester i Danmark så är Danlands feriecenter det perfekta valet. Vi erbjuder en trygg och familjevänlig semester vid våra 28 olika feriecenter i Danmark. Samtliga feriecenter ligger i natursköna omgivningar.

Många av våra feriecenter är speciellt anpassade för en semester med barnen. Här finns en massa barnvänliga aktiviteter t ex gratis badlandskap och gratis lekrum. Danland blir den perfekta utgångspunkten vid er nästa semester oavsett årstid.

Vis meg Danlands 28 feriesentre

Danland nyhedsmail

Anmäl dig till Danlands nyhetsmail nu...

Var först om att få:
  • Nyheter
  • Semestertips
  • Specialerbjudanden
  • Samt inte minst tävlingar med fina priser

Badland i Danmark med Danland Feriecenter

På 9 av Danlands feriecenter har vi badland. Genom att välja ett feriecenter med badland är familjen garanterade underbara badupplevelser. Dessutom erbjuds ni en massa andra trevliga aktiviteter för hela familjen, inte minst för de små barnen.

Klicka här för ett feriecenter med badland.

Nyt sommeren i Norddjurs

Feriecenter Bønnerup Strand ligger tätt intill en mysig liten fiskeby på norra Djursland, en knapp timmes körning från Århus eller ca 2 timmars körning från Fredrikshamn. På Feriecenter Bønnerup Strand bor ni bara 200 meter från en barnvänlig strand och tätt intill skogspartier. Här kan barnen få en fantastisk tid i feriecentrets swimmingpool och lekrum, de kan hoppa sig trötta på studsmattorna och utmana varandra eller er föräldrar på tävlingar i bordtennis, biljard eller minigolf.

Boka här!


Internationale sites: Tyskland - Danmark - Norge - Sverige
Danland A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark
Tlf. +45 33630200 - Fax. +45 7013 7071